Hvem?

Katrine Lind – Kimbiakat

Skriver på bloggen her for at undre mig over verden, reflektere over dagligdagen og særlige lejligheder, underholde, for at ordne og huske, og bare fordi jeg elsker at skrive.

Har lige rundet det skarpe 50-er hjørne.

Har hang til begejstring, barnagtighed, panik-handlinger, Maude-tilstande og andre dårligdomme.

Bosat i Nordsjælland med skjult kik til marker, folde og skove.

Prøver til evig tid at opføre mig modent og voksent, men fejler ofte på den konto. Er dårlig til at holde de regelmæssige tandlæge-, optiker- og frisørbesøg.

Huset på matriklen rummer i spidsbelastningssituationen fem + en firbenet tæve. To teenagere i deres bedste alder og en efternøler, som giver mor grå hår og rynker. Manden på matriklen er også manden i mit liv, mit nye liv, som startede for 10 år siden. Samtlige kan få mig til at elske livet og få mig til at ryge i det røde felt.

Elsker at sy, strikke, hækle, lave mad, læse, cykle, dimse rundt og løbe en tur. Ikke nødvendigvis i den rækkefølge.

Kan drikke uanede mængder te og kaffe. Og rødvin.

Instagrammer.

Er en fantastisk igangsætter, men er knap så skrap på afslutningsfronten. Derfor har jeg altid gang i alt for meget.

Motto: Hvor der er vilje, er der en vej. (se lige ovenfor)

Når du nu har kigget forbi og læst lidt, er det rart og hyggeligt og sådan lidt sjovt, hvis du også gad smide en kommentar. Hold dig endelig ikke tilbage. Kommentarerne er nemlig så velkomne.

Du kan også fange mig på katkarlebo@gmail.com

foto liv

Reklamer

12 thoughts on “Hvem?

 1. Hej, fandt din side gennem motionsløb (hvor jeg godt nok bruger “nordboen”), men jeg bor altså i Finland i disse år og kan kun tilslutte mig dine forbandelser over sneen. Har helt de samme sproglige reaktioner og sure mine – har her til aften ryddet sne i to timer, fået rigtig ondt i senen i lysken og i lægmuskelen og jeg tror snart at det hele er sneet til igen. Så slår jeg nok nogen…… Hilsen Kirsten

 2. Hej Kirsten

  Velkommen hertil. 🙂 Jeg har læst flere af dine indlæg og har da tænkt på, at vi skulle vist ikke klage i forhold til den mængde sne, som du måtte have i baghaven.
  Det er ben-hårdt at rydde sne – og så i to timer. Jeg kan godt forstå, at du forbander den langt væk. Fik du langet ud? ;-D
  NU vil vi have forår! Ikke bare indenfor….
  Mange hilsener
  Katrine

 3. Hej Katrine,
  Ja du kan tro jeg fik brugt sprogets værste gloser….. Og så var vi sneet inde her til morgen og kunne først komme på arbejde kl 11:30 da sneploven endelig kom! Det er herligt at bo i kanten af et naturreservat når man skal løbe, men mindre sjovt når det er vinter.
  Det er dejligt at have fundet endnu en side (ud over Mette Hartwig og May-Britts) hvor man som kvinde “i sin bedste alder ” og med børn, mand, arbejde, hus osv kan få inspiration. Jeg er jo begyndt at løbe i en sen alder, men regner med at kompensere for tabte år. I er selvfølgelig meget mere erfarne og rutinerede, men derfor er det netop så godt at kunne lære af jer og få troen på at jeg også kan.
  Mange Hilsener,
  Kirsten

 4. Hej igen Kirsten Nordbo 😀

  Herhjemme er det at sne inde jo en begivenhed, som huskes og tales om i lang tid. Virkelig noget, som er værd at mindes. Kan det lindre irritationen? Nå, ikke? Forståeligt nok. 🙂

  Det glæder mig, at du har glad for at have fundet vej til mig. Da jeg begyndte at løbe – for alvor 🙂 – for godt to år siden, manglede jeg en blog eller hjemmeside, hvor jeg kunne søge råd om alt det, som vi støder ind i af små eller lidt større problemer undervejs. Og det er der mange af… Sådan startede min blog.

  Jeg synes selv, at jeg er kommet et godt stykke på vejen som løber med alt, hvad det medfører. Alles veje er forskellige, men indeholder fælles elementer. Jeg er overbevist om, at vi kan bruge hinandens tanker og erfaring om det eller hint.

  Kh Katrine

 5. Hej Katrine,

  sørme en fin baggrund du har fået rodet dig ud i – men hvordan? Hvorfra? Jeg er så ikke lige sådan den store nørd, men er det en særlig herlig widget, eller hür? (vi er begge wordbloggers, så jeg tænker der må være nogle tips og tricks jeg kan nole fra dig 😉 )

  kh Mette

 6. Hej Fru Z Mette 🙂

  Ja, den er sådan lidt blomster-forårs-agtig. Og så trænger man bare til at se på noget nyt engang imellem…. 😀

  Nå men jeg har købt mig til at kunne redigere noget, som hedder CSS. Og spørg mig ikke videre om, hvad det er. Så er jeg på Herrens mark.

  Men mulighed for at redigere i CSS gør, at man kan gå ind og kode for de forskellige elementer på siden: background, header, osv. Jeg kan ikke kode, men jeg kan copy og paste big deal! 😀

  Så vidt jeg husker, skal du gå ind i det punkt i dit kontrolpanel (på WordPress, når du er på din blog) og vælger så opgraderinger. Det hedder det nu, det hed det ikke dengang da jeg købte. Så skal du købe redigering i/af CSS. Jeg kan ikke huske, hvad det kostede, men det var ikke noget særligt.

  Ellers må du lige smide mig en mail. Så kan jeg bedre copy og paste til dig. Mail: katrine.lind2@skolekom.dk

  Også med hensyn til links til de websider, hvor du kan hente alle tapeterne. Jeg kan f.eks. ikke finde ud af at lave en “button” med link til siderne, som jeg jo får meget ud af, og gerne vil give den reklame. Til min ENORME læserskare… 😀

  Kh og knus
  Katrine

 7. Skønt – du fik lige vækket min indre løber til live igen. Nu må jeg snart derud, hvor tankerne bliver blæst godt igennem og fødderne rytmisk støder mod underlaget imens kilometerantallet vokser….
  Tak for link – jeg linker med glæde tilbage og ønsker dig en god løbetur henover broen:-)
  kh,
  Christina Copty

  1. Hej Christina
   Velkommen til. Og dejligt at du kan bruge min blog som inspiration.
   Jeg må jo også sige i lige måde, for jeg runder også dig af og til for lige at få lidt inspiration til den mentale udvikling. 🙂
   Kh Katrine

  1. Hej Troels
   Sikke et spændende initiativ. Dét er da helt sikkert noget jeg vil overveje. Jeg har faktisk været inde og snuse hos jer tidligere.
   Hilsener
   Katrine

 8. Hej Katrine, jeg skriver fra PR- og kommunikationsbureauet Lahme for at høre, om jeg må få din mailadresse? Vi har en et tilbud til dig og din blog! Skriv til mig, så forklarer jeg. Bedste hilsner Fie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s