Julen 2013 i glimt

Denne jul har jeg taget fri fra billeddokumentationen. For en gang skyld. Jeg tænkte ikke engang på det. Lidt af en befrielse. Men til min dagbog skal der puttes det lidt ind, som trods alt fandt vej ind i min kamerarulle i løbet af de sidste dage.

Det var en dejlig lille-juleaften med alle børnene hjemme. Efter at have lavet rødkål, stegt anden og lavet alskens andre juleforberedende ting det meste af dagen, var mit udgangspunkt lige den aften, at der ikke rigtig ville være nogen organiseret mad. Men eftersom at en rest pizza og lidt frisklavet karrysild ikke faldt i den bedste jord (og ikke på den forkælede måde) blev en køreuddannet næsten voksen sendt af sted efter ris på den udenlandske måde. Sushi’en blev derefter indtaget foran fjernsynet, mens tv-julekalendererne og julefilm kørte. Det var en god aften. Afslappet og med alle tre børn her. Jeg finder helt ro, når alle er hjemme.

Juleaften var både med familie og venner. En dejlig, hyggelig og nær aften som i mange andre hjem. Den aften skal vi være sammen med de mennesker, som vi holder af, og som vi slapper af i selskab med. Sådan var det heldigvis for os i år. Igen. Det eneste, som manglede, var de to store. De fejrede jul med deres far og den del af familien, og de glædede sig til at være sammen med deres jævnaldrende fætre og kusiner. Jeg savnede dem, men samtidig ved jeg, at de har det godt. De mangler mig ikke mere. De nyder det selskab, som de er i (og det er et godt selskab, som jeg også savner), og sådan er det, og sådan skal det være. Det giver mig ro i sindet og tager savnet og kedafdet-heden ud af mig.

Det har været en god jul. Jeg er taknemmelig. Vi har det godt alle sammen, vi får luksus-gaver, ingen er syge, og det går godt for alle i min nærhed. Så jeg er taknemmelig.

Jeg håber, at du også har haft en god og dejlig jul.

IMG_9839

IMG_9844

IMG_9846

IMG_9845

IMG_9849

DSC08180

IMG_9851

2 thoughts on “Julen 2013 i glimt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s