Selvpåført lidelse, vers. 2…

Man kan også lide på andre måder, end når Chili Klaus inviterer kendisser ind for at indtage en hel chili efter eget valg. Og ja, godt observeret – jeg er dybt ret fascineret af konceptet og fabulerer ret meget internt over, hvordan han får dem overtalt. Er de hans “mirkelig gode venner” eller smider han invitationer eller teasers overalt på mail og div. sociale medier? Beats me.

Men anyways…. jeg har lissom større problemer i mit liv pt. som i lige nu. Sådan en anden form for selvpåført lidelse. Den unge Dame på matriklen har erhvervet kørekort. Som i at hun må føre et fire-hjul-og-tørvejr-s-køretøj i alle døgnets timer. Lige hen hvor hun har lyst. Anytime. Jeg er glad på hendes vegne. Og stolt. Og endnu mere glad. Fordi hun er så høj over det og kisteglad, så hun griner hele tiden, efterhånden som hun kommer i tanker om de uanede muligheder for frihed, som rejse på 4 hjul endnu engang giver.

Men pssst…. det er lige som, når de skal cykle til svømning første gang. Man er sikker på tænker, at en eller anden lunatic opfører sig derefter og kører en barn ned. Eller som nu; ind i. Mor-ængtelse i 4. potens. Indtil hun er hjemme igen. Indtil mange gange, når hun er hjemme igen. Sådan er det. Uanset hvad man siger, er det sådan. Man er bare ikke rolig, før vi kan høre perlestene knase i indkørslen igen. Så sover jeg.

IMG_9550

IMG_9553

IMG_9554

IMG_9555

Godt Manden på matriklen kørte med på den første tur og fik fyldt benzin på bilen. Han opfører sig nemlig eksemplarisk i trafikken. Smiley, der blinker

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s