Bare en af de der morgener…

En af de der, hvor det hele overhovedet ikke spiller sammen. Hvor alt ellers er klart og parat til en ny uge. Søvnunderskuddet er indhentet i løbet af weekenden, og madpakkerne blev lavet i aftes. Tøjet var strøget, og barnets gymnastiktøj pakket. Vi var parate og klar.

Så var det, at barnet begyndte at klage. Fra hun slog øjnene op. Dårlig og afbrudt søvn, ondt i maven og hyppige toiletbesøg. Bum bum, hvem kan blive hjemme? Skadesbegrænsning. Hurtigt skift til accept-fasen og en udførlig besked til vikaren. Så langt så godt. Manden ud af døren. Bil vil ikke starte. Som i kan-overhovedet-ikke-lokkes-på-nogen-måde. Panik! Bande-svovle-stygge eder-lorte morgen-lorte mandag. Mand af sted på cykel for at nå lift 4 km længere fremme. Opkald til Falck. Starthjælp eller transport til værksted for bil. Senere. Barnet er sat foran Ramasjang med cola og banan.

Så er uge 45 fandme sparket i gang, du! Jeg håber oprigtigt, at din start på ugen har været en hel del bedre end min. Rigtig god dag til dig.

IMG_9382

8 thoughts on “Bare en af de der morgener…

  1. Tja, min mandag har været præget af gennemblødthed og nu en snotforkølet næse, så helt god start kan jeg ikke sige det har været.
    God bedring iøvrigt😉

    1. Det lyder også som en morgen, som kunne have været bedre. 😉 Måske lysner det her tirsdag? Og god bedring til dig. 🙂

  2. Haha, åh, det er vist bare en af “de dage” – god bedring til de syge og bilen (:

    – Anne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s