All good things come to an end….

Sådan en linje fra en kendt sang får lettere depressive tanker og lidt tungsind til at sænke sig over mig. Sådan når ferien lakker mod enden, og sommervejret ikke har efterladt sig det mindste at klage over. Sådan når man jeg egentlig føler mig helt tanket op og klar til nye udfordringer. Så rammer bare tanken om, at ferien er slut, og efteråret truer, mig. Fordi det måtte jo godt fortsætte. Bare lidt. Men, men… Arbejdet kan ikke skydes længere. Den første dag er et dilemma; dejligt at se kollegerne igen, men samtidig det endegyldige punktum for ferien.

Heldigvis holder den sidste følelse sig kort. Allerede anden dag på arbejdet har jeg svært ved at slippe opgaverne, indtil de er løst. Også selvom jeg har lovet at hente Anna tidligt og hente Den unge mand på matriklen hjem til matriklen efter hans Interrail. For det er bare rart at komme i gang. Nu er de første dage på arbejdet uden skolebørn, som først møder på mandag. Og det er virkelig rart at kunne fordybe sig i arbejdsopgaver uden at blive afbrudt. Mærke roen på skolen, som summer en smule af kolleger. Så det er en skånsom og rolig start på arbejdet. Så der er ikke noget, der er så slet, at det ikke er godt for noget.

God arbejdsdag og velkommen tilbage fra ferie!

IMG_8098

Reklamer

2 thoughts on “All good things come to an end….

 1. Det er i grunden en god måde at starte op (det eneste rigtige). Langsomt. Det er som at køre bil. Man skal op i gear, man kan ikke starte i femte. Og når man går på ferie, skal man langsomt ned i gear igen.

  Men du er jo på cykel! 😉 Spøg til side, velkommen tilbage til hverdagen men forhåbentligvis med masser af gode sommerstunder endnu.

  Knus og god weekend.

  1. Det føles jo også rigtigt at starte langsomt. Det er vist bare ikke alle, som har muligheden, men som møder på arbejde til en overfyldt mailboks og sytten gule post-its. 😉
   Men dejligt at (næsten) være i hverdagen igen. 🙂 Nu skal vi lige nyde weekenden først.
   Knus og god weekend til dig også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s