Cykeldag 10; fra Hellevad til Haderslev

Igen vågnede vi til en stilhed og fuglesang, som var anderledes end den derhjemme. Vi havde sovet godt i Elses have. Planen for denne dags rute var blevet lagt. Først østpå ad regional rute 12, så nordpå ad nationalrute 3 ( Hærvejen) til Vojens, ad rute 7 igennem tunneldalen til Haderslev. Det eneste ved den plan var, at den indebar en del km på grus. Og det er bare ikke sjovt at køre i løs grus med møj oppakning/Anna T på efterløberen.

Men vi er jo umstellungsbereite og lavede om på ruteplanen ved første stop og indkøb til frokost i Rødekro. Vi smuttede fra Hærvejen, inden den drejede mod nordvest mod Vojens, tog 1/2 km ad en hovedvej og ramte så en lille vej mod Hoptrup, hvor vi fangede rute 5 mod Haderslev. Super godt tænkt af TT Pantani aka Manden på matriklen, så vi nåede Haderslev camping i god tid og i god stil efter 40 km.

På den campingplads overnattede vi første nat, og det bliver så vores sidste stop, inden vi rammer Christiansfeld i morgen, spænder cyklerne på bilen og vender den østpå mod Djævleøen. Denne campingplads har været den hyggeligste og mindste OG billigste af de pladser, som vi har nået. Solen skinner, det er varmt, men vi er trukket indenfor og ser lidt Tour de France. Jeg ved LIGE, hvordan de har det op af bakkerne! 😉

ders

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s