Cykeldag 3; fra Aabenraa til Dybbøl (Gammelmark strand)

11. juli 2013

Vi forlod pladsen ved ti-tiden med udsigt til en cykeldag på nogenlunde samme længde som gårsdagen. Men det var nu tredje dagen, og “nogen” var lidt ømme i ben og mås. Og selvom man hellere vil blive liggende om morgenen og ikke lige har den store lyst til at pakke sammen og cykle videre, når man så har cyklet de første par kilometer, er kroppen i gang og benene ved , hvad der skal gøres.

Cykelrute 5 fortsatte at løbe ud mod og langs med kysten bakke op og bakke ned. Der var ufatteligt mange bakker! Når man har mange gear (som jeg med mine 27), går det faktisk. Det går langsomt, men op af bakkerne kommer man. Men når man som Manden kun har otte OG en seks årig på efterløberen, går de lange sej bakker nas. Dobbelt så mange gear ville have gjort en forskel. Men….det har han ikke, og han klager heller ikke.

Så vi cyklede øst og sydover. Vi gjorde stop til frokost ved Ballebro, hvor en lille færge sejler til Als. Frokosten var en pakke rugbrød, en pakke hamburgerryg og en agurk. Til gengæld kunne vi bade både før og efter.

Vi undgik downtown Dybbøl, men handlede aftensmad i en Dagli’ Brugsen og fandt så Gammelmark Camping nogle km syd for Dybbøl. Dagens etape blev på 38 km, og vi ser frem til en cykel-hviledag i morgen, hvor vi skal til Dybbøl Banke og mærke historiens vingesus. Eller noget, der ligner.


– Posted using BlogPress from my iPad

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s