Cykeldag 1; fra Christiansfeld til Haderslev

Efter at have campet ud i min bror og svigerindes have i Christiansfeld, have nydt et godt morgenmåltid fik vi pakket alt – igen – og blev hjulpet på vej, så vi fandt den regionale cykelrute 51. Den var vores forbindelsesled til Østkystruten, som også er den nationale cykelrute 5. Den kører i retning nord-syd i Jylland og holder sig tæt til østkysten det meste af vejen.
Når man vælger at cykle på de nationale og regionale cykelruter, er det ikke den hurtigste rute fra A til B. Man bliver ledt af små veje med pæne udsigter og næsten ingen trafik.

Derfor blev vores dagsrute på 36 km i stedet for de måske 15 af hovedvejen. Vi kørte op ad bakke, ned ad bakke og ligeud på små sønderjyske veje, hvor vi var omgivet af bølgende kornmarker og lejlighedsvist noget kvæg.

Frokosten blev indtaget i downtown Haderslev, en hjemmelavet bruger på en cafe, som lagde sig så tungt i vores maver, at vi besluttede os for at sætte telt på Haderslev Camping, som ganske belejligt lå 1 km fra centrum. En meget hyggelig lille campingplads, hvor man selv finder en plads, og hvor ejeren har installeret et rigtig godt Wifi og gerne lige oplader min iPhone på kontoret. Eftermiddagen blev tilbragt under lidt udspændt pressening, som ydede lidt skygge, som der ikke var så meget af her på pladsen. Alle fik en lille lur efter en varm cykeldag.

Aftensmaden var en blanding af kogt pasta, en pakke Knorr Pasta carbonara med en pakke bacon i tern. Det smagte fantastisk, og til aftenkaffen fik vi syntetiske vingummier og billige engelske cream cookies. Nu er det godnat. Aftenen er blevet kølig, naboen har lige varslet regn i nat, selvom TV2 vejr lover tørt. Vi får se. Men for en sikkerheds skyld sætter vi cykeltaskerne i læ under naboens campingvogn.


– Posted using BlogPress from my iPad

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s