En lille lækkerplet…eller hvordan man kan være på miniferie uden tv og mobildækning.

Lige inden min alt det her 50-års hypen kulminerede, smuttede Manden på matriklen, Yngstepigen Anna og jeg til Vesterhavet i et par dage. Mens de to store vandrede rundt i Barcelona. For vi trængte til luftforandring og afslapning uden for matriklen. Så vi satte kursen for den lille tyske firehjuler stik vest. Helt til Henne Strand og så lidt syd, så vi ramte Henne Mølle Å Strandhotel. En lille perle gemt godt i klitterne og tegnet af Poul Henningsen i midt 1930’erne. På vegne af to københavnske søstre, Ottilia og Thekla. Og interiøret er stadig af PH. Lamperne, borde og stole i restauranten, lamperne på værelserne. Sengene og blandingsbatterier på badeværelset er blevet udskiftet, ligesom der er tilføjet el, varme og andre moderne bekvemmeligheder. Godt så for det, da.

Stedet er stadig meget æstetisk og pænt. Og roligt og stille. Der er ikke tv på værelserne, mobildækningen er ringe, men der er dog lidt trådløst netværk i opholdstuien. Hvor der også er tv. Med mange tyske kanaler. Maden er fantastisk, portionsanrettet (økologisk) restaurationsmad, som jeg sjældent har smagt.

Vi havde tre overnatninger med ½ pension. Lidt som i gamle dage. Det fik os helt ned i gear og tempo. Vesterhavet, stranden, vinden, maden, isolationen gjordet det godt for vores søvn, som blev lang og doven. Vi nød i fulde drag, og synes egentlig, at vi lige havde lært det, da vi skulle hjemad igen. Men vi vender tilbage. For sure. Og nu…. billedspam.

IMG_4992

IMG_4991

IMG_5007

IMG_5024

DSC07070

DSC07068

DSC07073

IMG_5103

Hvis du mangler et sted til et par dages afkobling, selvforkælelse, afslapning, så er det stedet….

Reklamer

3 thoughts on “En lille lækkerplet…eller hvordan man kan være på miniferie uden tv og mobildækning.

  1. Dejligt med sådan nogle dage med total afkobling i nogle dage og det er nok slet ikke så tosset at være uden netforbindelse samtidig :-). Men dejligt du er tilbage, der har været så stille…

    1. Du er sød, er du. 🙂 Det var et par herlige dage. Men lige da vi havde vænnet os, skulle vi hjem igen. Det må prøves igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s