Falconer Salen lørdag… eller hvordan man kan blive helt høj af en fyr, som snakker i 2 timer.

Som skrevet drog vi ret forventningsfulde til Frederiksberg lørdag aften. Altså alle os voksne og semi-voksne fra matriklen.

Det er ikke løgn; forventningerne var høje, og der var al mulig risiko for, at de ville blive skuffede. Det blev de ikke, og det blev vi slet ikke. Han leverede alt, hvad vi havde håbet på og fik til gengæld stående klapsalver fra en fyldt Falconer Sal. Jeg fatter det ikke; han taler og snakker og binder emner sammen i to timer. Uden pause. Med en rød tråd om identitet. Han gør det godt. Det findes vist ikke bedre lige pt. Og så giver han også lige en sang eller to. Akkompagneret af sig selv. Og tager røven på os endnu en gang. Når han igen igen har sagt det, som vi tænker, men ikke siger.

Jeg var helt høj. Både af at have grinet så meget på forholdsvis kort tid, som jeg ikke har gjort så længe jeg kan huske og så bare fordi han var pissegod underholdning. Og var så pissedygtig.

Foto lånt uden at spørge fra Ibyen.dk og taget af Niels Hougaard. Håber på efterfølgende tilgivelse uden forudgående tilladelse. Smiley

Reklamer

2 thoughts on “Falconer Salen lørdag… eller hvordan man kan blive helt høj af en fyr, som snakker i 2 timer.

  1. Må simpelt hen se om jeg ikke kan få tid til, at gå ind og se ham. Din anmeldelse har ikke gjort lysten til det mindre.

    God weekend 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s