Lejrliv og lejrvenner

Selvom det trådløse netværk lige kan nå ned til teltlejren i bunden af haven, blev der ikke liveblogget. Muligheden var der, bloggerne var her, der blev talt om det, men de to bloggere havde vist bare andet at tale om og tage sig til. Yngstepigen Anna og jeg havde nemlig inviteret Helle og hendes barnebarn Alma til lidt live-lejrliv her på matriklen. For vi havde ikke helt fået nok af det der udendørsliv, og Helle og Alma trængte også. Sådan på kanten af slutningen på ferien. Og en chance for at få lidt selskab i lejren lader vi ikke gå fra os.

Så midt i al min energiske gøren og regereren slog jeg bremsen helt i, og de næste par dage var der dømt lejrliv i haven. Med ttelte, mad på Trangiasættene, liggeunderlag, soveposer, lejrbål ved solnedgang, kalaha, bøger, papir og tusser. Der blev leget, hygget og snakket, snakket og snakket. Om rejser, oplevelser, hverdagen, livet og alt sådant småtterier.

Lejrliv er dage med langsommelighed og tid til det hele. Man vågner langsomt, men tidligt, kravler søvndrukne ud af teltet, og får langsomt taget hul på dagen. For vi bor jo udenfor, selvom både toilet og køleskab indenfor benyttes. Aftenerne blev sene, meget sene, for der er jo meget at snakke om, når man er sammen med en som Helle. Og vi fandt plads til både lidt OL og en tur til Hillerød og Frederiksborg slot og Barokhaven i løbet af dagene.

Dagene var en sådan succes, at vi skal af sted igen. Til efteråret. I en skov et eller andet sted. Og måske i fremtiden til det, som er værre.

IMG_3911

IMG_3905

DSC06665

Og hvis du vil læse Helles lejrlivsberetning, klik lige her.

One thought on “Lejrliv og lejrvenner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s