Feel good-følelse…

Først gav jeg – endelig – lidt af mig selv i onsdags. ½ liter for at være helt nøjagtig. Og fik i samme ombæring lov til at mæske mig i store mængder juice af eget valg (eller cola eller øl) og fik chips. Det hele serveret af de sødeste damer, mens jeg lå ned, og min donation strømmede ned i en lille plastik-tüte. Og mon ikke det løb godt? For jeg havde jo lige cyklet 17 km og det meste i modvind for at komme til sygehuset. Så en god puls sørgede for et godt flow. At jeg så var monstertræt dagen efter, skal vi ikke tale så højt om. Fredag var jeg næsten fit igen. For jeg havde det totalt godt ved at have givet lidt blod til banken. Og mon ikke de er taknemmelige, sådan som de varter os donorer op, mens vi ligger og giver.

Og i dag blev der kørt Sjælsø Rundt lige herude på vores meget benyttede og gode cykelvej. 125 km ruten havde depot lige 50 m længere nede af vejen på et nedlagt teglværk. Det passer perfekt som depot med den store p-plads und alles. I år var der også flere frivillige i depotet. Forrige år var der én. Han havde travlt, du! Og de flittige frivillige ryddede også ret godt op derovre. Desværre overså de hele strækningen efter depotet. Som i de næste 400 m. Som var overstrøet med vandflasker, låg, Guldbarrepapir, müslibarpapir og meget plastikpose-plastik, som vinden bare havde smidt derudaf.

Der er ingen, som samler det op herude på landet. Det får bare lov til at ligge og gro til i grøften. Så jeg hev fat i Manden på matriklen og Yngstepigen, som blev lovet pengene fra pantflaskerne, hvis hun hjalp med at samle alt skidtet op. No problemos. ½ time efter var vi færdige. Og havde vist også fået lidt af det gamle skrald med.

IMG_3050

I feel good, dadadadada, I feeeeel good…. Smiley, der blinker

Reklamer

4 thoughts on “Feel good-følelse…

 1. Hej Katrine
  Lidt utroligt at sådan en lille portion kan redde op til hele tre liv… Ja, godt nok kalder de det frivilligt og man “får” ikke noget for det, men det er jo løgn. Den følelse bagefter er belønning i sig selv, ikk’ sandt? Har selv været donor i knapt tre år, og det er bare super skønt at vide, at man kan gøre en forskel. Dejligt at du er med på vognen og spreder budskabet – alletiders :o)
  God uge til dig.
  Kh Julie

 2. Ja det er godt at være bloddonor, når man har mulighed for det. Det er bare voldsomt strikse regler der er i forhold til karantæne. Når vi rejser til f.eks Egypten så er der lige 1/2 år man ikke må give blod 😦
  Hvor er det sejt at i samler affald efter cykelløbet, men du burde næsten sende dit billede til arrangøren så de er mere opmærksomme en anden gang.
  Knus fra Gitte

  1. Jeg sendte faktisk arrangøren både mail og billeder af vores sække med affald og fik et meget fint svar tilbage. Og så har jeg fundet ud af, at det var en rigtig fin kur mod irritationen over al skidtet, der lå i rabatten, at samle det hele ind. 😉
   Knus 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s