Snapshots fra en bytur

Der skulle ske et eller andet. Sådan udenfor-matriklen-agtigt. Vi er nemlig for gode til at være fuldt beskæftiget bare lige her i vores egne omgivelser med små udflugter til dagligvarebutikker i området som den eneste afvigelse. Så vi hoppede på et tog mod hovedstaden. Fordi Anna skulle se lidt af den store by med de mange mennesker, og vi sammen kunne lege turister for en dag.

Vi blev ikke skuffede. København – eller den indre del – viste sig fra sin bedste side. Sol, varme og lidt vind. Masser af mennesker, som ikke havde travlt, og en timing, som var perfekt. Når vi var på vej ned fra Rundetårn, var der en 20 meter kø for at købe billetter. Vi gled stille igennem dagen, uden rigtig at have et mål, andet end at snuse til byen i et adstadigt tempo, hvor også en 5-årig kan følge med. En helt igennem dejlig dag. Udenfor matriklen.

Advarsel! Billedspam…

IMG_2588

IMG_2595

IMG_2599

IMG_2604

IMG_2606

IMG_2615

IMG_2625

IMG_2623

IMG_2633

Reklamer

3 thoughts on “Snapshots fra en bytur

 1. Det ser bare så hyggeligt ud! Dejlig dag uden tvivl. God ide at gøre byen sammen med Anna! 🙂

  Læste også lige dit forrige indlæg. Puha. Mange ting. Tiefland er dybt. Kender det jo. Same but different! Nattesvedeturene lyder som det samme. Overgangen. Det kan være op af bakke. Men så går det ned igen.

  Håber snart du kommer igen hvad din skade angår. Lad glæde være dit fornemmeste løbemål. Hvis du kan. Skift fokus og glem hvad du kunne. En dag kan du igen. Eller også kan du noget andet.

  Stort knus og god weekend

  1. Når man har sådan en størrelse med i storbyen, får turen et helt andet tempo. Og mon ikke det er sundt for mig. 😉 Det bliver faktisk en meget stille og rolig tur med fokus på de små ting.
   Det lyder som en god idé med at skifte fokus. Du har ret. 🙂 Tak.
   Stort kram og en dejlig lørdag til dig

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s