Inspirerende og morsom aften

Gør det. Hør og oplev hende, hvis hun holder en aften i nærheden af dig. Rikke Rønholt.

IMG_0730

For manner, hvor hun er morsom. Og oplysende og inspirerende. Og uhøjtidelig og selvironisk. Alt det kogt sammen med hendes frie tale om alt det, hun ved om træning, løb, motivation og drive gav en virkelig god aften. Hvor jeg bla. blev klogere på, hvad det er for en faktor, som hænger og er skyld i, at jeg ikke kommer ud og løbe lige så meget som eks. sidste efterår. Og blev klog på, hvilken løbehjernetype jeg er. Hvordan jeg tilrettelægger min træning på en forholdsvis enkel måde, så jeg også får den nødvendige og vigtige styrketræning med.

IMG_0734

Jo, jeg blev en del klogere. Selvom jeg vidste noget af det før, men tingene blev præsenteret på en anden måde. Jeg ved ikke med de andre tilhørere, men den gik rent ind hos mig.

For hun er virkelig charmerende og meget smilende og grinende. Og stolt over, at hun dagen før havde vundet sit første motionsløb; Julestjerneløbet i Hillerød på 5 km. Og hvor pissed hun blev, da hun i sit første 10 km-kvindeløb blev overhalet af først en kvinde på alder med hendes mor og derefter en gravid. Den sidste nåede hun da at overhale 5 m før målstregen. Så anekdoterne sparede hun ikke på. Og det gør et foredrag på knap 2½ time levende og energifyldt.

Men manner; hun har godt nok lange ben. Sagde hende her med slet skjult misundelse. Smiley, der blinker

Reklamer

4 thoughts on “Inspirerende og morsom aften

 1. Det lyder som et godt foredrag på rigtig mange måder! Gad godt at høre mere om de forskellige “løbehjernetyper”. Hvordan blev du klogere? Fik du simpelthen en slags forklaring, som du kan bruge, og betyder det, at du nu kan planlægge din vinterløbetræning anderledes? Spændende! 🙂

  Jeg er motiveret alene af mine nye løbesko! Yes. Glæder mig til en tur senere i dag.

  Ha’ en dejlig dag. du. Knus.

  1. Det, som ramte mig spot on, var, at man er forskellige løbetyper. Surprise! Og med forskellige tilgange, som selvfølgelig ikke er statiske. Og det forklarer, hvorfor forskellige ting motiverer os og får os ud af døren. Eller ikke ud af døren.
   Håber du har haft nogle gode ture. I dine nye sko. Det er jo bare herligt.
   Knus 🙂

 2. Hej Katrine,
  Ja de ben er flotte – og maven og og 🙂
  Nå men det er et sidespor…
  Jeg vil holde øje med hende og se om hun holder foredrag her ovre på hovedlandet 🙂
  Jeg glæder mig til vi måske ses i det nye år. Så skal vi dælme løbe langt på Amager.
  Knus Karina

  1. Jaaaa, forhåbentlig ses vi hos Helle. Men lige nu opfører mit knæ sig rigtig dårligt. Så langt…bøpbøp. Vi får se. Men ses skal vi.
   Knus 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s