Stor gevinst i vejr-lotteriet

Sådan kan man en sjælden gang få det. Som i mandags. På den første dag i efterårsferien, hvor vi ikke skulle ud og få kartoffelhøsten i hus, blev vi inviteret på udflugt til det midtsjællandske. Med madkurv og kaffe og kage. Men eftersom vi skrev d. 17. okt. havde undertegnede skriver lidt betænkeligheder ved udsigten til at skulle indtage frokosten udenfor. Som i: På et tæppe på græsset.

Men mine bekymringer og betænkeligheder blev gjort til skamme. Fra første minut. For vejret viste sig fra en sjælden indmødekommende sige, ihvertfald når vi tænker datoen og det ildevarslende regnvejr ugen før. Så vores udflugt til Skjoldenæsholm og omgivelser foregik i et fantastisk vejr og i godt selskab. Og som planlagt blev frokosten indtaget på græsset ved det tidligere Vrangeskov Traktørsted, som venindens forældre havde drevet for nogle år tilbage. Og hvor hun har arbejdet en hel del i køkkenet til alle de fester, som blev holdt på stedet.

This slideshow requires JavaScript.

Reklamer

4 thoughts on “Stor gevinst i vejr-lotteriet

 1. Ja, det var skønt vejr i mandags og til dels også i dag. Og så har I været på Skjoldnæsholm. Det er et af mine løbesteder! 😉 Dejlige billeder.

  Nyd resten af efterårsferien. Her har vi hagl lige nu, men mon ikke vejret arter sig igen i morgen?

  Knus

  1. Tænkte også på dig, da vi kørte derned af. At det netop var i din baghave. Der er jo totalt smukt og pænt. Over det hele. 🙂 Du er heldig at have løberuter i sådant et område.
   Håber også du nyder dagene. Jeg nyder ferien i fulde drag. 😉
   Knus

 2. Fantastisk udevejr. Vi var i Eventyrhaven og Munke Mose i Odense. Gik bare tur og var på legepladsen med nevøerne, men dejligt vejr 🙂

  Til gengæld har tirsdag og onsdag ikke budt det gode vejr. Stået ned i stænger.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s