Hvad ka’ jeg sige? Jeg er vist en iPhone pige….

All I want for christmas birthday is…

apple_iphone_4_32_gb

For jeg har fødselsdag lige om lidt. Og NU må det vist være tid til lidt smartphone til mor. Her. NU. Som i allerede lidt for sent….

Reklamer

8 thoughts on “Hvad ka’ jeg sige? Jeg er vist en iPhone pige….

 1. Yeahhh – jeg har lige fået min erstatning for den, der druknede i foråret. Og jeg sidder bare og ser forelsket på den, sådan lidt fortabt for omverden. Selvfølgelig skal du have sådan en. Men pas på med at løbe med den – eller have den i lommen i regnvejr. Jeg har dårlige erfaringer.

 2. Forstår så udemærket dit ønske. Har det samme, men det må vente lidt tror jeg. Har en iPad som jeg til gengæld bruger meget aktivt. Håber du får dit ønske opfyldt.

  Ps. når jeg er på din blog via iPad kan jeg ikke kommentere 😦 og opsætningen er sådan lidt bøvlet med, at skubbe forsiden til side for, at komme ind til indlæggene.

  1. Det næste, som skal på den fælles ønskeliste, skal være en iPad. Den er bare for lækker. Bare at se på og mærke på. 😉

 3. Me too!
  Jeg har bare ikke en Iphone bankkonto.
  Jeg ved heller ikke lige om den er prisforskellen værd i forhold til HC eller lignende.
  Og om det ikke ville være OK med en 3’er hvis det nu var.
  Ohh så mange spørgsmål. Så jeg tror, jeg vil nøjes med at ønske at du får en :-D.
  Tillykke på forskud.

 4. Hvorfor er du iphone pige?

  Jeg har MacBook Pro, ipod nano og ipod shuffle; men nu er det slut med Appelprodukter, de er ganske enkelt for elendige. De er lavet af folk, der ikke bruger produkterne selv, for hold da op, hvor er der mange tåbelige designskabte problemer.

  Jeg vil gerne have en ny telefon nu. Jeg overvejer en Samsung Galaxy 2. Den har nyeste styresystem, den har 8 mbit kamera (fortsat et dårligt kamera end selv mit dårlige kamera, men dog væsentlig bedre end min nuværende mobiltlf kamera), den har hurtig processor sådan, at den reagerer hurtigere. Nå ja, så er den forholdsvis flot, tynd og let.

  1. Åh, det er jeg vist bare, fordi jeg synes, at den er for lækker i designet. Fordi jeg bruger iTunes, fordi sønnen har en MacBook, som har bevist sit værd i flere år, super service på den fra Humac, fordi datteren har sin 3GS og er lykkelig. Fordi jeg synes, at hele designet hos Apple er for flot og lækkert. Fordi jeg ellers aldrig eks. har købt B&O pga designet. Fordi jeg nu gør det. Fordi jeg helt uden at have kigget på nogen som helst andre smartphones vil ha’ en iPhone. Fordi jeg synes, at det er et fedt koncept, og fordi – helt irrelevant – at Steve Jobs har givet Apple en særlig historie og arv, som er feel good. 🙂 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s