Skovtur på to hjul

Det er et dilemma at bo i landzonen. For så vidt angår cykleriet med mindre børn. For det er sgu ikke så trafikvenligt herude. Når man transporterer sig selv på den tohjulede og så endda kun er 4½.

Så for Lillepigen foregår træningen udi cykling ovre i skoven på egen cykel. Men når vi nu gerne vil ud og cykle en tur, har vi købt en gammel efterløber. For uindviede er det en ethjulet cykel til et barn, som spændes fast på en voksencykel. Totalt smart.

Sådan en efterløber fungerer rigtig godt for os. Herude på landet. Lillepigen er administreret i trafikken og på vejen af sin far, og det eneste vi kan være bekymrede for er, om hun falder i søvn undervejs. Det er heldigvis ikke sket endnu. Og jeg kan da holde vejret og håbe, når det går rigtig stærkt. Sådan ned af bakke, hvor hun hjuler rundt det bedste, hun har lært.

Og i dag skulle vi af sted med frokosten i cykeltasken. For vi skulle luftes. Så kan vejret se nok så truende ud. 

Vi cyklede over til Tokkekøb Hegn. Spiste frokost ved grillpladsen ved Store Donse Dam. Videre til den tidligere lerudgravning, som nu er en sø. Videre igennem skoven, igennem Kirkelte og hjem.

En efterløber er for smart. Når man bor herude, hvor der hverken er fortove eller cykelstier. Og man har en efternøler. Til en efterløber.

DSC02792

DSC02798

DSC02799

DSC02805

DSC02813

DSC02819

DSC02807

DSC02822

DSC02795

Reklamer

2 thoughts on “Skovtur på to hjul

 1. Hvor er det bare en smart indretning!
  Men hvorfor vil I så sælge den – selv om hun bliver selvstændig på cykel er det vel alligevel at foretrække at holde hende under administration på fælles cykelture på landevejene?
  Har man også en indretning hvor du kan spænde hende fast på dig selv når du løber ;-)?
  Knus fra det kogende varme Finland…..

 2. Den er bare død-smart. Og nu har du måske læst, at den er blevet skiftet ud til en ny model. 🙂 Let at skifte fra en cykel til en anden (når forskellige afleverer og henter i børnehaven) og så er beslaget ikke så slidt. Vi har bare fundet ud af, at den fungerer rigtig godt for os. Det er en, som vi har brugt og kommer til at bruge. Derfor den nye. Den gamle var ret slidt og gammel og var indkøbt som en “tester”.
  Nej det med løbebeslag har jeg ikke fundet. 😀 😉 Endnu? Men hun cykler på sin egen cykel, når jeg løber.
  Knus herfra det ikke helt så varme Nordsjælland. Desværre…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s