Hvorfor er der psykopater til?

Jeg havde ellers planlagt et indlæg om sjov med billeder i billedbehandlings- og andet sjov med billeder i Picknik, som ligger som en valgmulighed i Picasa.

Men det kommer ikke til at ske, du. En blond og blåøjet psykopat har majet 85 unge mennesker ned, som var på ungdomspolitisk sommerlejr. Jeg kan sgu ikke rigtig spinde lidt om mine små finurligheder og lille liv. Sådan lige nu. I denne tid.

Fårk. Det er så meningsløst og grotesk. Jeg har ikke ord.

Reklamer

2 thoughts on “Hvorfor er der psykopater til?

 1. Js, det er fuldstændig ufatteligt, hvad der er sket, og vores små genvordigheder er pludselig uden betydning. Det er næsten umuligt at sætte ord på …
  Jeg tænker dog, at vi bliver nødt til at huske glæden – og ikke for at forklejne, hvad der er sket i Norge. Livet er fyldt med kontraster …
  Tanker og ønsker om en god søndag til dig!

  1. Du har fuldstændig ret. Vi skal huske glæden. Det lader sig også gøre. Man skal bare lige over chokket og forfærdelsen. Og tanken om, hvis det var ens egne “ungdommer”, som var blevet ramt, mens de udfoldede sig som næste generation af demokrater, skulle lige slås ned.
   Livet er fyldt med kontraster – ja 🙂 Bare de almindelige ting, som man foretager sig de efterfølgende dage, er kontraster til en sådan katastrofe.
   Også en god søndag til dig. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s