Loppe-debut

Jeg er ikke faldet i en brønd. Selvom du måske har haft tanker i den retning den sidste uges tid. Siden der ikke engang har været bare et lille og meget kedeligt indlæg fra mig.

Men jeg har til en afveksling haft travlt. Så travlt at bloggen ikke har fået den mindste opmærksomhed. Endsige alle jer andres blogge derude i Bloglandsbyen. Men det skal jeg nok få indhentet.

For jeg har haft min debut som loppe. Altså det har Manden på matriklen også, den unge mand, Storepigen og endda Lillepigen. OG mormor. For vi var alle af sted. Og oppe meget, meget tidligt søndag morgen. Og vi var top-trimmede. Som om vi havde prøvet det her en million gange før. Not! Firsttimere du! Bevæbnet med termo-kaffe, rugklapsammener, havregryn, byttepenge og pengebælter drog vi mod Hørsholm. Åh jo, vi havde også to trailere. En med godt 16 flyttekasser med alskens ting og sager og én med bordplader, bukke og campingborde. Som to bedste venner sørgede for at fragte til bestemmelsesstedet.

For at starte med slutningen på vores første loppe-oplevelse nåede vi aldrig at få pakket alt ud. Så sidder du jo nok og tænker; Aj, hvor synd. Alt det arbejde og så fik de slet ikke solgt noget. Jo du. Dét gjorde vi. Big, big time. Og heldigvis blev to bedste venner fra tidligt til den bitre ende, for der var brug for deres hænder og handelstalent. Ligesom de to andre bedste Ama’rkanervenner, som var stødt til på et tidpunkt efter åbningstid og tog deres tørn undervejs. Og kaffen blev indtaget stående, i slurke, rugklapsammeneren blev slugt i store bidder, og campingstolen blev bare stående. Rygende travlt havde vi. Uden hjælpen fra vennerne var det vist ikke gået.

Som forudsagt blev vi tidligt invaderet af proff-lopperne. Skrupelløse siger jeg. S-k-r-u-p-e-l-l-ø-s-e! De lugtede en rigtig god forretning hos os (vi havde også mange super fede ting), og fordi vi ikke havde mere plads at stille op på, mente de, at de da bare kunne hjælpe med at pakke ud. I bogstavligste forstand. De gik virkelig i kasserne på traileren. Men SÅ pudsede jeg Manden på Matriklen på dem. Fandme nok du!

Men ellers var der bare en masse venlige mennesker, som havde lyst til at købe en masse. Og vi solgte og solgte. Big time igen du! Ikke til særligt meget. 10, 20 eller måske 30, 50, hvis det gik højt. Men det løber op. Desværre havde vi så meget med, at vi ikke fik solgt alt. Langt fra faktisk. Og så sidder du sikkert og tænker, at vi nok ikke havde bordplade nok. Og det kan du have ret i. Ikke i forhold til den mængde fede sager og skrammel vi medbragte. Men 8,5 m bordplader var da lidt. Noget. En hel del faktisk. Især i forhold til de andre lopper på stedet. Manner så havde vi virkelig meget bordplads.

Men vi kommer til at skulle af sted igen. Efter sommerferien. For vi har fået vores ilddåb. Og det var sjovt. Og hårdt. Og holdt os på tæerne. Og der står faktisk rigtig mange kasser, som stadig er fyldte. Med glas, porcelæn, figurer og alskens sager.

Indtil da håber jeg, at du kan få et indtryk af dagen. Lige her…

DSC05534-1

DSC05535-1

DSC05536-1

DSC05537-1

DSC05538-1

DSC05539-1

DSC05540-1

DSC05541-1

Reklamer

6 thoughts on “Loppe-debut

  1. Sjovt at se billederne, når man har hørt om weekenden. I havde godt nok også meget at sælge.

    PS hvordan laver du de talebobler? Kan man få et kursus?

    1. Dét kan du. Det er SÅ nemt. Bare lidt ekstra pimp i Picnik, som for en hel del er en gratis online del til Picasa. Ret nemt. Når man lige har fundet ud af det altså. 😉

  2. Pfeew, blev lige et øjeblik nervøs for at Karla havde fået lopper og hele matriklen var inficeret!
    Har en gang for en del år siden været besøgende på bemeldte loppe marked – det var meget fint med mange gode ting. Som heldigvis ikke kunne slæbes med på en flyver…
    Skal I rejse eller er du inden for rækkevidde i midten af Juli?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s