Another run–langs hudson

Det var nu ikke, fordi vi ikke fik motion nok i løbet af vores dage i NYC. For fårk hvor fik vi gået meget og mange km. Vi fik kørt med subway’en, og vi fik prøvet at køre med en af de gule taxi’er. Nå ja, vi tilbragte selvfølgelig nogle timer på toppen af et par turistbusser. Men ellers – så fik vi gået. Og gået.

Nå tilbage til overskriften: Vores sidste dag i storbyen løb vi en tur langs Hudson floden, som lå en kilometers penge fra vores hotel, mærkelig nok stik vest. Smiley, der blinker Vi anede ikke i hvilken retning, der ville være pæn og interessant at løbe, og derudover så himlen truede ud. Det blæste en del, men af sted i løbeskoene skulle vi.

Ud fra kortet over Manhattan løb vi nordpå og startede udfra West 34th Street.Men de første km var trælse for at sige det mildt. Langs West Side Highway med massiv trafik og sikkert en partikelforurening, som vi sjældent løber i. Det lugtede dårligt og var træls. Men visse vasse. Når man er sådan en storbysrejseløber, kan man jo ikke lade sig slå så hurtigt ud.

Løb Hudson 2

Løb Hudson 3

Men forholdsvist hurtigt kom vi da også til en stribe grønt. Som mindede om noget park noget. Formentlig Hudson River Park. Inden da havde vi passeret et hangarskib, som var blevet pensioneret til museum. Tror vi nok. Nu er vi ikke så krigs- og militærinteresserede, så vi stoppede dårligt nok op.

Stien førte os efterhånden væk fra vejen, den blev forlagt til en høj-vej, og det hjalp på luften. Ihvertfald lugten af lugten. Vi var måske lidt naive mht. graden af luftforureningen, fordi både Central Park og de andre områder, hvor vi havde færdes i, virkede ikke så bilosbefængte. Den ramte os så herude vestpå.

Løb Hudson 5

Løb Hudson 4

Vi nåede lige at ramme Riverside Park, før vi vendte løbeskoene sydpå igen. Mor var nemlig blevet installeret på en bænk med en knap så fantastisk udsigt og ventede på os. Jeg fik luftet både de nye løbesko (stadig Nike Structure Triax), en ny løbebh (hvor ingenting bevæger sig!) og en top. Trods vinden var det ret lunt.

Løb Hudson 6

Løb Hudson 7

En anden løbeoplevelse end Central Park, men absolut tiden og sveden værd.

One thought on “Another run–langs hudson

  1. Ja, det er jo altid spændende hvordan ruten ser ud, når man begiver sig ud på nye og ukendte ruter fremmede steder.

    Vi har også altid løbeskoene med, når vi er væk hjemmefra mere end et døgn, og selvom man kan forberede sig nogenlunde via ruteplanner m.fl., så er det ikke alt man kan forudsige. Og godt for det. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s