Coming up–soon :-)

Shopping, Central Park og løb, Harlem, Frihedsgudinden, Empire State Building og andet….

Men jeg er ramt af jetlag. Ja ja, trods alt, ikke meget Wonder Woman her. Jetlag-virussen ramte mig lørdag og har været her siden. Så, meget meget træt og sover og vågner på mærkelige tidspunkter.

I’ll be back. Soon….

DSC00608

Reklamer

5 thoughts on “Coming up–soon :-)

  1. Ja, det er jo tit det der følger i halen på sådan en tur. Jeg vil simpelt hen ikke ofre noget af min lange USA ferie på, at komme mig over jetlag, så vi lander lørdag formiddag i Kbh. som jeg skal starte arbejde mandag :o) Så må kollegaerne døje med mig 🙂

    Sov godt.

  2. Jetlag er noget snigende uafvendeligt møg!
    Sørg for at få så meget lys og så lidt søvn som muligt om dagen. Hvis man er heldig tager det “kun” ca en dag pr time du skal stille uret baglæns minus en tre timer (som kroppen sagtens kan flexe). I den tid kan man så nyde de interessante stadier af ekstrem søvnmangel, koblet med den intense, men korte, periode hvor man er HELT VILDT FRISK midt om natten.
    Enjoy!

  3. Jeg er rigtig dårlig til at køre igennem med en høj grad af træthed. Så jeg har bare sovet, når der har været mulighed for det. Men så længe jeg har været i gang og aktiv, har det ikke været et problem. Altså når man ser bort fra den hyppige gaben. 😉 Men nu lysner det. Men jeg har også fået 10 timer i nat og 2 timer i går eftermiddags….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s