Forårsoptur

Ikke nok nåede jeg lige at få løbet en lille tur mandag, men jeg drog også til staden og Politikens Hus, hvor jeg skulle til foredrag med hende her.

image

Sammen med Løbemusen. For vi skulle ind og høre om, hvordan man får en flad mave. Intet mindre. Og det kan jeg man bruge noget mere af. Så hjem fra arbejde, få hentet de to af de tre børn, indkøb, løbetur, hurtigt bad og så af sted. For vi skulle da lige have lidt cafémad, inden vi sikkert skulle til at omlægge et par ting. Smiley

Løbeturen gik fint. Følelsen af tung-tungere fulgte mig de første 3 km, men weekendens udskejelser i dårlig købemad var nok skyld i det. Fik løbet 6,5 km udover en lille tur om morgenen med nogle elever. I skoven, som emmede og duftede af forår. Så det gjorde godt, og turen kvikkede op. Mandagstur af kimbiakat på Garmin Connect – Detaljer.

Men tilbage til foredraget, som var virkelig inspirerende. Den gamle trykkehal er en flot ramme om de foredrag og arrangementer, som holdes der. Jeg har været der tidligere hos et par andre meget oplagte og underholdende foredragsholdere.

Og Birgitte Nymann var en meget oplagt, inspirerende, motiverende, autentisk og glad foredragsholder. Hendes jyske aner fornægter sig ikke – heldigvis – men hun lægger heller ikke skjul på dem selv. Tværtimod er de et element i hele hendes foredrag, som understreger pointer her og der. Alt i alt en analyse på, hvorfor nogen render rundt med en lille mindre topmave, som på trods af træning og slankekure alligevel ikke forføjer sig.

Birgitte N’s foredrag er derfor heller ikke kun interessant for topmave-folket. Der er en stor mænge viden og facts om sundhed, trivsel, fysiologi og træning. Serveret på en tilgængelig, fordøjelig og underholdende måde. Hun er ganske enkelt en god formidler, som har sit publikum med sig. Vi blev som det sidste anbefalet at gå hjem og notere de ting, som havde inspireret os mest. De ting, som vi synes vi selv skulle tage fat på. Og så vælge de punkter, som er nemmest for os at starte på. Dumt at begynde med de sværeste. Det er dømt til at mislykkes.

Hvad er så mine fokuspunkter, som er nemmest at gå i gang med lige nu? Få drukket mere vand, skære slikket væk og erstatte med frugt, skære ned på hvidt brød, skære ned på vino’en, køre en 14-dages probio-kur og få trænet maven, herunder den tværgående mavemuskel, som næsten er non-existent siden sidste graviditet. Og måske også siden de forrige…

Piece of cake….

Reklamer

3 thoughts on “Forårsoptur

 1. Det lyder spændende – tror jeg hopper på din “forkortede” version for det er da “piece-of-cake”…eller det burde det da være

  Ha’ en god dag.

  Kh. LisbethK

 2. jo jo, Nymann er jo fra Ry… så det….
  Lyder ellers spændende, – var der noget om hvordan man får slanke lår?

  Godt du er kommet i gang med at løbe mere igen. Og kan drømme om løb andre steder.

  Knus Karina

 3. Hmmmm, skære ned på vino…..ikke helt sikker på at jeg bryder mig om den – men trænger ærlig talt også til det. Der er noget om at der er mange kcal i skidtet, bare blevet en dårlig vane sådan også jævnligt i hverdagen. Brugsanvisning for udførsel af dette delmål ønskes!!!
  Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s