Movin’ right along…

Jep. Snarest. For fårk hvor vi trænger til det. På hundefronten.

Men tilstanden er sådan her lige nu. Godt nok er forbinding væk. Stor jublen. Så pyh ha, not a pretty sight. Sådan et tyndt OG barberet OG flere gange sammensyet bagben. Som egentlig i sig selv ser lidt aparte ud. Når man sådan kigger på det. Og dagens bekendelse er, at jeg måtte hen og sidde lidt på en stol, da dyrlægen fik klippet forbinding og alt muligt væk. Pyh ha. Peinlich.

Men status er nøgent ben, men nu hund med krave. Og hvis en hund kan være tøsefornærmet og pubertetssur, så er det her på matriklen. Kors hvor blev hunden sur, da den fik krave på.

This slideshow requires JavaScript.

Men vi skulle nok heller ikke have grinet så meget. Da hun hang fast i et anhængertræk på parkeringspladsen. Eller da hun sad fast i dørstopperen i bryggerset. Eller da hun sad fast i Lillepigens tv-stol. Eller da hendes godbid faldt ned i kraven i stedet for i munden.

Nu opfører vi os ordentligt og griner ikke mere. Højlydt. Og hun slipper for kraven, når vi er hjemme og kan tjekke, at hun ikke slikker på benet.

Og forhåbentlig tilgiver hun os.

Reklamer

4 thoughts on “Movin’ right along…

 1. Åh det er da også synd – stakkels lille hundepige 🙂 Jeg håber, hun snart er helt rask igen, Katrine. God søndag til dig!

 2. Nåå det er aldrig sjovt at skulle give sin hund krave på -og samtidig skaber det også bare så mange sjove situationer. Men hvor er det jo altså bare skønt at I nu er nået så langt at benet er frit og “bare” skal have lov at blive stærkt og godt igen. Men puh det har også været en lang og kringlet vej mod helbredelse.
  Knus

  1. Du kan tro, at det er godt uden forbinding. Benet ser allerede bedre ud i dag. Sådan mere normalfarvet omend stadig uden nævneværdig pels og behåring. Var efterhånden derhenne ved never-fucking-ending story, fordi det bare trak ud og forværredes og og…
   Vi krydser fingre for snart at være i mål..
   Knus og god søndag 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s