75 dage tilbage…

til jeg skal en tur over Atlanten. Med min mor og Løbemusen. I en lille uge. I NYC. No need to say, at jeg glæder mig som en lille julegris.

image

Så er det bare med at finde ud af, hvad der er et MUST og hvad er NICE, når vi har ca. 6 dage. Empire State, tjek, Ground Zero, tjek. Frihedsgudinden, tjek. Brooklyn Brigde, tjek. Løbetur i Central Park, tjek. Og hvad ellers?

Godt der er tid endnu….

Reklamer

6 thoughts on “75 dage tilbage…

 1. Jeg ville skippe Empire og smutte op i Top of the Rock. Vi strøg lige op omkring solnedgang uden at stå i kø. Medmindre I har speciel interesse i Frihedsgudinden, så ville jeg droppe den (dyre og overfyldte) tur og tage en sejltur med Long Island færgen forbi statuen. En gåtur på The Highline i Meatpacking er et hyggeligt break. Besøg supermarkedet Whole Foods – der ligger et stor på Union Square. Greenwich Village og Soho er hyggelige bydele af slentre rundt i. Lørdag spilles der baseball i Central Park – hyggeligt at bruge et par timer på hvis man er lidt mast og har brug for at slappe lidt. En tur i Metropolitan Opera kan anbefales – vi købte billetter hjemmefra og kom af med under 500kr for to personer til Romeo og Juliet.

  Og NU stopper jeg 😉 Men jeg kan godt ryste flere ting ud af ærmet..

 2. Var så heldig at være der året før tårnene forsvandt en stor oplevelse at se solnedgangen. Så tag endelig en tur op Top of the Rock. Smuk smuk solned gang.
  Ellers var en ca. 3 timer lang sejl tur rundt om Manhattan helt fantastisk, en oase af ro og samtidig så man alle kontrasterne fra de rige til de absolut fattige – set fra vandet.
  Spændende og skønt sted NY håber at komme tilbage en dag.
  Knus
  ps. Kan anbefale at løbe marathonen fantastisk og helt vild oplevelse:-)

  1. Hej Malene
   Tak for godt råd. Det er super med de der små hints, som man ikke selv opdager.
   🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s