Tø-glat-smat…

Sådan er vejene her omkring. I dag altså. Det tør og drypper, og det er velkomment. Jeg vil ikke lyde utaknemmelig, men jeg er som så mange andre rigtig træt af sneen. Been there, done that, did work, og vi fik fandme hvid jul i år, men nu kan det vejr godt pille af og give plads til foråret.

Så Løbelilly og jeg trippede derudaf i dag på vejene med risiko for udskridninger og smatoplevelser. Det gik faktisk ok i starten, men ældre piger som os har diverse kropslige skavanker med på turen, som gør, at det ikke er helt problemfrit at løbe på et så lunefuldt underlag. Ryggen driller, lårmusklen kan mærkes og blablabla, fordi man løber og spænder helt vildt for at være agtpågivende og påpasselig for ikke at skvatte.

Den planlagte tur blev derfor hurtigt lagt lidt om til en ud-og-hjemtur. Ikke fordi det gør noget, når man snakker så meget, som vi gør, men rutens underlag blev til det værre, efterhånden som vi kom længere ud af Hesselrødvej. En tur på et møg-underlag på godt 8 km – langsomme 8 km. Vi var også dovne. Det begyndte at regne. Det var rigtig klamt-fugtigt. Så skønt at komme hjem.

Til en låst hoveddør. Uden at vide hvor ekstranøglen var gemt. På matriklen. Og mobiltelefonerne lå i køkkenet. Heldigvis var der et par hjælpsomme flyttemænd hos naboen. Opkald til manden på matriklen og nøglen fundet. Kaffe latte i stor, vand, frugt, varme. Snak, snak, snak. Ikke så ringe endda.

Ud og hjemtur m. Løbelilly af kimbiakat på Garmin Connect – Detaljer.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s