Besparelse

Jeg ved sgi ikke rigtig med afskaffelsen af efterlønnen. For at redde vores velfærdssamfund. Jeg er sikker på, at der er mange ældre, som er nedslidte – fysisk eller psykisk – og som skal have lov til at holde op med at arbejde, inden de bare falder om. Ligesom der mange efterlønnere nu, som sagtens kunne gi’ den en skalle et par år endnu. Uden problemos.

Men noget, som er totalt overset som besparelsesmulighed, er militæret. Luk det. Luk det helt ned. Vi kan sikkert spare et trecifret millionbeløb. Om året. Og send alle legedrengene hjem igen fra Afganistan. Især dem, som ikke skulle have været af sted og som er mærket for livet. Og hiv psykopaterne af dem hjem, inden de forvolder mere skade. Dernede.

Jeg synes, det er et super forslag. Nå ja , og så vil jeg gerne arbejde en time mere om ugen. Dét batter nemlig også på bundlinjen. Over hele linjen.

Reklamer

2 thoughts on “Besparelse

  1. Det er jo aldrig for sent for regeringen at forstå, at de har taget fejl i løsningen af Afganistan-problemet. Det er jo ved at blive vores Vietnam! Selv de unge mennesker på matriklen undrer sig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s