Dagens reklameindslag 4

Jeg har en hel del kusiner. Ti faktisk. En af dem har været så sød og fantastisk og sagt ja til, at storepigen kan komme i erhvervspraktik hos hende. Og dét er jo herligt, for det er bare svært at finde kvalificerede praktikpladser. Hvor der er tid og lyst til at tage sig af et ungt menneske, som skal ud i livet og voksenverdenen.

Denne kusine ~ Laura Terp Hansen ~ har startet sit eget firma med art direction og design: Graphics by Laura. Hun har tidligere arbejdet bla. på Sirene og et eller andet fansyt boligmagasin og meget andet, som jeg slet ikke har styr på.

Nu er hun også blad- eller magasin-udgiver. Hun udgiver nemlig sit helt eget – og anderledes – magasin Stella. Det er hendes barn og hendes store stolthed lige nu. Laura er blevet interviewet her, og man kan se lidt mere af hende her.

Alt sammen fordi en forholdsvis ung kvinde vover pelsen (og pengene), sætter turbo på sin kreativitet og drømme og udgiver et blad i en tid, hvor alle blade og magasiner er lettere trængte. Derfor får min dejlige kusine dagens reklameindslag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s