Støvledag

Jeg fik et par dejlige varme støvler i fødselsdagsgave. Mææææn de var bare ikke lige mig. Altså sådan. Eller ikke sådan. De var dejlige varme, måske endda for varme til andet end at gå i skoven med. Og så var det jeg synes, at det måske nok var lidt for fine til mig. Og for dyre. Noget med because I’m NOT worth it. Sagen var bare den, at jeg hellere ville bruge de penge på et par støvler, som jeg kunne have på indenfor også. Så afsted til Skocaféen og byttedag. Og jegsynesogsålissomatjegtrængtetillidtopmuntringsomikkeindeholdtkalorier-agtigt.

Fedest. Det lykkedes. At finde en lækker støvle-støvlet-noget fra art company på under 2 min. Som passede. Også op om min læg. Som er lidt mere rund end godt er til langskaftede støvler. Til prisen. Plus lidt. Men visse vasse. Det var meget lidt. Så med hjem kom disse her…..

art company støvle

Til stor glæde og forventning om at være smart i morgen. Because I’m worth it… ;-D

Så var jeg opdagede, at den søde italienske skomand havde givet mig to venstre støvler med hjem…… Så jeg smutter sgu lige til Skocaféen igen i morgen. Så jeg kan være smart på torsdag….

Reklamer

3 thoughts on “Støvledag

 1. Selvfølgelig er du det værd! Og fortjener de støvler. De er rigtig lækre og du bliver garanteret super flot at se på!
  Du er nu ikke den eneste med runde lægge. Det må have noget med løb at gøre for jeg kan pludselig ikke finde støvler og opgav sidste vinter for de kan ikke lynes op feks……Og jeg har sådan set ikke tykke ben….
  Det kan være jeg skal kigge lidt efter sådan noget i Dk, men jeg ved ikke hvordan priserne er. Heroppe skal man af med ca 100+ Euro (mindst) for et pænt par. Som så altså alligevel ikke passer mine løberlægge!

 2. Jeg synes faktisk at de støvler er lidt seje… hvor er de fra? De er for cool.. tak for din søde kommentar inde på min blog.. jeg kom lige forbi for første gang her til aften… får dig lige tilføjet på min blog, så jeg kan følge dig. 🙂

  1. Hej du 🙂
   Velkommen her. Jeg skriver jo mest om en anden passion, som du sikkert har læst; jeg løber, sådan på motionist-plan.
   Støvlerne har jeg købt hos Skocaféen i Hillerød. Nu ved jeg ikke, hvor du sidder i DK, men de er fra Art Company, som sikkert kan oplyse, hvor de fås.
   Kh Katrine 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s