Tante-råd nr. 2

Hvis der lugter dårligt i et rum pga. røg, mados, teenagebørn eller andet skal man bare hive lagereddiken frem. Hælde et par dl. i en skål, som stilles centralt i de ildelugtende omgivelser. Så skal den bare så der en dag eller to, og så er odoren pist væk.

Billigt og ikke miljøbelastende. Og det virker.

image

Reklamer

6 thoughts on “Tante-råd nr. 2

 1. God morgen. Sikke da en tante du er blevet 🙂 Men den slags gode råd er nu ikke at kimse af!

  Kan du have en god dag! Jeg skal arbejde hjemme. Ahh. Trænger til lidt ro ro.

  Knus

  1. Har vist altid været en skabs-tante. Jeg er dybt fascineret af gamle huskeråd, som ikke koster noget særligt og som virker. Så er det bare lige at huske dem….
   Knus 🙂

 2. Kære Katrine

  Jeg synes nu du skriver nogle fantastiske og vedrørende indlæg, når du ikke skriver om løb. Det var dejligt at læse om familiens fest og dine oplevelser, træthed og tanker.

  Jeg kan sagtens genkende mig selv i det du skriver. For meget rødvin, for lidt søvn, for meget mad osv. Man er træt af sig selv og længes efter sin følelse af velvære. Det kommer igen, og der skal også være plads til at skeje ud her i livet. Tænk om du bare havde kort tid tilbage at leve i og du så slet ikke havde drukket lidt for meget rødvin, og nydt den gode mad I havde lavet.

  God tirsdag, jeg ville ønske jeg skulle være hjemme ligesom Megan. Men jeg har aftenvagt 😦

  Knus Karina

  1. Du er sikkert på arbejde nu. 🙂 Jeg skal i gang med maden – rester – og tak for de rosende ord. 🙂 Det er dejligt at høre.
   Min dårlige samvittighed stikker heller ikke dybere, end at jeg nyder det, mens det står på og ikke ærgrer mig særlig lang tid bagefter.
   God aften til dig.
   Knus

 3. Kæreste Katrine!
  Hvor er det godt du nød festen med indhold – kan godt huske hotdog bøvserne……
  Det er man altså nødt til en gang i mellem, det der med at spise og drikke for meget og sove for lidt. Vores liv er ofte så kontrolleret pga arbejde og familie og alle de andre ting. Og det kan vi nok også generelt godt lide. Men så må man skeje ud!
  Det er som at have et rimelig ordentligt hus og så have en skuffe eller et skab hvor det hele sejler. Det er en overlevelsesmetode og det tror jeg også sådan en festlig periode er.
  Der er jo ingen der kan holde ud at feste igennem i ugevis – ikke i vores alder i hvertfald – så bare fordi den kører på glødende hjul et par dage bliver man ikke misbruger.
  Hav god samvittighed over alle synderne, og når du er parat skal kroppen såmænd nok kræve lidt løb og noget mere søvn.
  Min indstilling er at man kan sove når man kommer på plejehjem – eller også er man blevet ligeglad til den tid!

  Den der eddike, virker den i et teenage-værelse med sure sokker?

  Knus Kirsten

  1. Du har så ret! 🙂 I det hele.
   Og ja, det virker også på ildelugtende teenageomgivelser. Har afprøvet det, når de ikke lige er her et par dage, hvis der lugter grimt. Men det kan være, at det skal have lidt længere tid. Når der holder op med at lugte af eddike, så er den grimme lugt også væk. 😉
   Knus Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s