Morgenstilhed?

Ja, lige for nu.  For ½ time siden væltede vi ud af sengene, fortumlede pga de håndklæder, som var hængt op ovenpå de smarte lyse gardiner, som lader morgenlyset komme ind allerede kl. 5, og som var skyld i, at vi alle sov for længe. Det blev nemlig sent i nat, hos nogle kære venner og kolleger, på en overdækket terrasse med stearinlys, vin og snak til alt for sent. Så hovederne og øjnene var tunge.

Ferietid til trods var der travlhed og løben rundt. Manden på matriklen skulle nemlig med i børnehaven og agere pæd-medhjælper bare i en time eller so. Børnene skal nemlig over og cykle på cindersbanen ved boldbanerne, og der var ikke personale nok til at dække sådan en begivenhed. Og så er det, at jeg synes, han er fantastisk.

Han drager afsted med et tungt hoved og en kop kaffe og et par Pinex i maven. Andet skulle der ikke til her til morgen, hvor det hele bare startede lidt for hurtigt. Men han gider gøre det, ikke bare for sit eget yngel, men for alle børnene. Så der sker lidt i børnehavehverdagen på sådan en sommerdag, hvor mange gør sig klar til ferietid-rejsetid. Stå i bagende sol i en kurve på en cindersbane og se børnehaveunger fræse rundt på cykler og andre fartøjer med x-antal hjul på. Det er dejligt og gør mig glad.

Så lige nu er der ro og stille. Lige indtil den unge ex-efterskoler og hans kammerat, som camper ud på stuegulvet, på et tidspunkt vågner. Det blev vist også sent for dem. Så der er vist noget mandfolk-noget, som skal have en stille og forholdvis rolig dag i dag.

Måske bare de første par timer….

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s