Status på dagens tur

 • Lidt træt i bentøjet
 • Tilfreds med distance (8,7 km) og tempo (6.02 min/km)
 • Ondt i højre knæ fra 6 km til 7,5 km. Så gik det over? Anledning til bekymringsrynken dukker frem. Håber det er lidt overbelastning, som går væk igen.
 • Fik ikke løst et par dilemmaer, som fylder lidt. Tankerne fløj mod andet i stedet for.
 • Fik luftet hovedet, tankerne og hjertet.
 • Var energifyldt og havde mere overskud ved hjemkomsten end ved afgang.
Reklamer

4 thoughts on “Status på dagens tur

 1. holy kramoly (ja det kan jeg godt nok ikke stave…) sikke fin din blog er. Tillykke med nyt design.
  Hm… knæ. Jeg ved snart ikke. Jeg har efterhånden vænnet mig til at de bliver lidt ømme. Så giver jeg dem lidt fred, styrketræner og håber det kan gøre tricket.
  Jeg håber ikke dit er alvorligt. – Vi skal selvfølgelig lytte til vores kroppe, men vi er jo heller ikke helt unge mere, så måske er vi nød til at acceptere kroppen knirker lidt?
  Det lyder som en dejlig og positiv tur – dit dilemma skal nok løse sig. Vanskeligheder er kun midlertidige!
  God aften
  Knus Karina

 2. Hej Karina 🙂
  Jeg har bare benyttet mig af et af de nye temaer, som løbende lanceres på WordPress. 🙂 Engang i mellem skal der ske lidt. Om ikke for andre, så for mig selv. 🙂
  Super mantra: Vanskeligheder er kun midlertidige. Det tager jeg med mig.
  God lørdag til dig.
  Knus Katrine

 3. Så nu er jeg ikke helt sikker på at jeg synes om tonen i dit indlæg…… Det lyder ikke som om alt er ok???

  Jeg troede at jeg havde enret på at være en stakkels skadet frustreret og pivende løber 🙂

  Op på hesten igen og fat i tøjlerne!

  Var hos lægen i går fordi jeg har haft så ondt i ryggen (det var jo knæet det startede, men det har jeg ikke mærket…), han sendte mig til fysioterapeut på stedet (lidt fordel er der ved privat sygesikring i udlandet). Fyssen bøjede mig sammen i begge ender, på kryds og tværs, drejede til det klikkede, hev i ben og ankler, gav mig øvelser til hjemme – men det føltes godt. Vidste ikke at fysser kan sådan noget, troede kun at de kunne massere blidt… Nå men han gav mig lov til at LØBE i 20 minutter idag (hver anden dag lidt mere).

  Jeg glæder mig som et lille barn!
  Skal nok underholde dig senere med resultatet (håber det går godt….).

  Pas på dig selv, knus fra Kirsten

  1. Hej søde Kirsten 🙂

   Godt at høre fra dig igen. Jeg var faktisk i gang med en mail til dig, fordi du ikke havde givet lyd i hvad der syntes som lang tid. Men så skrev du…

   Du har delvist ret i din fornemmelse. Jeg har døjet med “ting” i højre knæ, som startede en af de første dage, da jeg agerede murerarbejdsmand og blandede beton herhjemme for at hjælpe manden. Jeg tror, at det er en regulær overanstrengelse, som bare skaber sig og hviner lidt under løbeturene. Samtidig har jeg haft travlt, og der har ikke været tid til de store udfoldelser.

   Alt det påvirker selvfølgelig humøret og lysten til at løbe, når jeg hele tiden bliver mindet om, at knæet ikke er helt godt. Så jeg har vist holdt det, som man ville betegne som lav profil. 😉 Men jeg er på vej op igen. Jeg har fået lavet en aftale om løb Furesøen rundt om to uger, og har fået et råd om en bestemt fysioterapeut, som jeg har tænkt mig at tage til på torsdag til den åbne konsultation. Så hvor der er en vilje (og den er ved at være der igen) er der en vej.

   Men det var dejligt at høre fra dig. Og godt at du har fået taget endnu mere fat på “skadesomfanget”. OG du kan komme lidt ud i løbetøjet igen, endda med blåstempling fra en af de kloge på området. Godt for dig! 😀 Jeg glæder mig meget til at høre om, hvordan det går. Er foråret nået til jer?

   Mange knus
   Katrine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s